Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling KLASSISK

Det här är behandlingen för dig som önskar vår klassiska ansiktsbehandling som passar alla där huden både blir rengjord och vårdad på djupet. I ansiktsbehandlingen görs följande: ansiktsrengöring, peeling, ångar upp huden med vapozon samt lättare porrengöring och brynplock. Avslutas med en ansiktsmask och en rikligt fuktbevarande dagcreme anpassad efter din hudtyp.

Tid: 50 min | Pris: 745:-

Boka tid

Ansiktsbehandling XTRA FUKT | För den torra huden

DFuktbehandling anpassad för dig med torr & känslig hy. I fuktbehandlingen görs följande: Ansiktsrengöring, lättare peeling för att avlägsna döda hudceller, ångbehandling, portömning, ett rikt fuktbindande hyaluronsyra serum masseras in, en reparerande fuktmask appliceras, avslutas med en näringsrik och återfuktande kräm. Detta för att ge dig en lugnare och mjukare hy.

Nyhet! Nu introducerar vi Infuzion som slussar in hyaluronsyra, vitaminer och mineraler ner på djupet, perfekt för dig som behöver extra fukt i huden. Läs mer om Infuzion och boka här.

Tid: 60 min | Pris: 895:-

Boka tid

Ansiktsbehandling VITAMIN C++ | För den trötta huden

Denna vitamin behandling riktar sig till dig som har lite trött, gråaktig och åldrande hy. Vitamin kuren reparerar och återuppbygger kollangenet och ger din hud en ny spänst och lyster. I vitamin behandlingen görs följande: Ansiktsrengöring, peeling för att avlägsna döda hudceller, ångbehandling med vapozon, portömning, ansiktet masseras in med ett koncentrerat c-vitamin serum som jobbar på djupet, därefter en fuktmask, avslutas med en riklig c-vitamin spray som både stramar, återfuktar och fräschar upp, samt en näringsrik och återfuktande kräm.

Tid: 60 min | Pris: 895:-

Boka tid

Ansiktsbehandling ANTI AGE | För den mogna huden

En uppfräschande och djupverkande behandling för en mogen hy som upplevs livlös och glåmig med synliga linjer och rynkor. Vi använder oss av ett djupverkande A-Vitaminkoncentrat som stimulerar cellförnyelsen, slätar ut linjer och förebygger rynkor samt ger en fräsch lyster till huden. I behandlingen ingår ansiktsrengöring, peeling för att avlägsna döda hudceller, ångbehandling med vapozon, portömning, ansiktet masseras in med ett koncentrerat A-vitamin serum som jobbar på djupet, därefter en fuktmask, avslutas med en riklig mjukgörande, lätt uppstramande och fuktgivande spray samt en kräm anpassad efter din hudtyp.

Nyhet! Nu introducerar vi nya Infuzion som slussar in hyaluronsyra, vitaminer och mineraler ner på djupet för en fillers-liknande effekt på huden som slätar ut rynkor och fina linjer omedelbart. Läs mer om Infuzion och boka här.

Tid: 60 min | Pris: 895:-

Boka tid

Ansiktsbehandling PLUS

Det här är en skön avkopplande och rengörande ansiktsbehandling på 1h och 10minuter där det ingår rengöring, peeling, ångbehandling för att öppna upp porerna, portömning, brynplock, lätt ansiktsmassage, ansiktsmask, avslutande ansiktskräm. Hudvårdsprodukterna anpassas helt efter just din hudtyp. Rekommenderas ej för acnehy.

Tid: 70 min | Pris: 995:-

Boka tid

Ansiktsbehandling LYX

Detta är vår längsta och lyxigaste behandling för alla hudtyper. I lyxbehandlingen görs följande: Ansiktsrengöring, peeling, ångbehandling, portömning, ansiktsmask (anpassad till din hudtyp) en fukt och vitamin serum masseras in i ansiktet och ner på dekolletage som stimulerar ny och frisk vävnadstillväxt genom att sporra kollangenformation. Förbättrar hudens elasticitet, fasthet och ton. Bryn och fransfärgning med anpassad färg ingår samt plockning av brynen. Rekommenderas ej för acnehy.

Tid: 90 min | Pris: 1295:-

Boka tid

Osäker på din hudtyp?

Boka tid för en Gratis Hudkonsultation hos Acnespecialisten så berättar vi mer om din hy och hur du behandlar just din problemhy.


Läs mer & Boka tid