Chat with us, powered by LiveChat

Blandhy Resultat

Här hittar du några av våra resultat från kunder som haft problem med flera olika typer av problemhy vilket heter blandhy. Den första bilden togs i samband med den porrengöring som görs i början av behandlingen för att rengöra huden på djupet och ge en riktigt bra start på behandlingen av huden. Den andra bilden togs efter 2 till 3 veckor när man redan se hudvårdsprodukternas positiva effekt på huden med färre finnar och reduceras rodnad. Den tredje bilden togs efter 4 till 8 veckor och visar hur huden fortsätter att förbättras när den kommer i balans.

blandhy i ansiktet före och efter bilder
blandhy finnar ansiktet före och efter
blandhy ansiktet före och efter bilder
blandhy acne finnar före och efter bilder
blandhy i ansiktet före och efter bilder
blandhy i ansiktet före och efter bilder
blandhy i ansiktet före och efter bilder

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis Hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud och guidar dig i vilken behandling du rekommenderas samt skräddarsyr en rutin med hudvård anpassad efter din problemhy.

Steg 2

Anpassad Behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig Hudvårdsrutin

Du börjar arbeta med den hudvård och den rutin som hudspecialisten tagit fram. Den är speciellt anpassad för att möta de behov som din hy har. Bruka produkterna dagligen för att först reducera problemet och framåt bibehålla balansen.

Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.6 Fantastiskt bra (752 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.6 Fantastiskt bra (600 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (391 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm