Chat with us, powered by LiveChat

Hydrafacial

För dig som vill fräscha upp, återfukta och boosta huden med lyster

HydraFacial
Se Video
Se Video

Hydrafacial

Med vår behandling, Hydrafacial, rengörs din hy på djupet och återfuktas rikligt. Allt för att din hy ska uppnå sin optimala lyster. Samtidigt som pormaskar och andra orenheter dammsugs upp från huden slussas olika serum in i porerna, för att mjuka och fräscha upp. Hydrafacial är den optimala kombinationen av båda rengöring och återhämtning för huden.

Resultatet av den kombinerade behandlingen blir en hy med lyster. Förändringen uppenbarar sig omedelbart och håller dessutom i sig länge efter behandlingstillfället. Att på djupet rengöra är optimalt för alla olika typer av hy, men observera dock att den med aktiv problemhy uppmanas att behandla det problemet innan man genomgår en hydrafacial. Det, för att resultatet ska bli så bra som det bara är möjligt.

Varför Hydrafacial?
  • Fina linjer och rynkor behandlas
  • Hudens elasticitet och fasthet förbättras
  • Hudtonen blir jämnade och hudens lyster ökar
  • Fet och acnebenägen hy förbättras
  • Hudens fuktbalans återställs
HydraFacial
895 kr - 40 Minuter

Dermabuilder serum - för mogen hy

Vi erbjuder två olika sorter av hydrafacial. För dig med mogen hy, används ett speciellt serum för att stärka upp huden inifrån. Serumet innehåller två aktiva peptider, för att stimulera hudens proteiner. Proteinerna behövs för att huden ska behålla sin elasticitet och stadga. Serumet slussas ned i huden och bygger därifrån upp strukturen. Det hjälper till att ge ansiktet en effekt likt botox, där rynkor och fina linjer fylls ut och reduceras.

HydraFacial - För Mogen Hy
995 kr - 40 Minuter

Glycal acid peel - för pormaskar

Vi erbjuder två olika sorter av hydrafacial. För dig med mycket orenheter och pormaskar, fokuserar man särskilt på att ta bort det som egentligen inte ska vara i huden. Orenheter skapas av att huden överproducerar fett, och för att rengöra och reducera bort de orenheter som uppstått, använder vi oss av en starkare peeling. Den jobbar på djupet, med hjälp av två syror, för att aktivt och grundligt rengöra.

HydraFacial - För Pormaskar
995 kr - 40 Minuter

Populära Frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hydrafacial ger resultat direkt, men för att uppehålla effekterna som behandlingen ger behöver man behandlas regelbundet. I regel rekommenderar vi var sjätte vecka.

Kan jag göra en hydrafacial oavsett vilken hudtyp jag har?

I regel spelar det ingen roll om du har fet, torr eller acnebenägen hy, till exempel. Däremot rekommenderar vi alltid att man i de fall att man har aktiv problemhy, ser till att behandla det först. Det, för att hydrafacial ska ge bästa möjliga effekt.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis Hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud och guidar dig i vilken behandling du rekommenderas samt skräddarsyr en rutin med hudvård anpassad efter din problemhy.

Steg 2

Anpassad Behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig Hudvårdsrutin

Du börjar arbeta med den hudvård och den rutin som hudspecialisten tagit fram. Den är speciellt anpassad för att möta de behov som din hy har. Bruka produkterna dagligen för att först reducera problemet och framåt bibehålla balansen.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.6 Fantastiskt bra (752 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.6 Fantastiskt bra (600 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (391 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm