Chat with us, powered by LiveChat

Rosaceabehandling

För dig som har rosacea och vill behandla den.

Se Video
Se Video

Rosaceabehandling

Beroende på vilken typ av rosacea du har kan behandlingen se lite olika ut. Rosacea kännetecknas av hud som rodnar. Främst på näsa, kinder, panna och haka. Vätskefyllda blåsor och ytliga blodkärl är också vanliga kännetecken som uppenbarar sig på huden i ansiktet vid rosacea.

I fall av ytliga blodkärl i kombination med rosacea, behandlar man med IPL. Det är intensivt pulserande ljus som med hjälp av värme behandlar bort problemhyn. För det bokas en seperat IPL-behandling. Därför är det viktigt att du tillsammans med din hudterapeut får klart för dig vilken typ av rosacea du har.

Om du skonats från ytliga blodkärl räcker det ofta med en rosaceabehandling. Den startar med att vi rengör din hy på djupet. Sedan ångas huden upp och följs av en porrengöring. En lugnande lermask för att läka och dämpa rodnad appliceras sedan. Vi avslutar behandlingen med en fuktgivande dagkräm. Rosaceabehandlingen används främst vid utslag och intensiv rodnad.

Vid mildare fall av rosacea där det bara rör sig om mild rodnad, kan det räcka med att behandla med rätt typ av hudvårdsrutin. Din personliga hudterapeut kommer vid konsultationen att skräddarsy en sådan, helt anpassad efter dig och dina behov. Det gäller även om du först behandlats med IPL. Det är nämligen så att problemhy inte är någon quickfix, och därför hänger processen att få bort det på att man bibehåller den balans som återställs vid behandling. En fungerande hudvårdsrutin som är anpassad efter rosacea är a och o för att den inte ska komma tillbaka i framtiden.

Paketpriser:
  • 3 Tillfällen - 2495 kr (832 kr per besök)
  • 5 Tillfällen - 3995 kr (799 kr per besök)
Rosaceabehandling
995 kr - 60 Minuter
Rosaceabehandling - Paket 3 Behandlingar
2495 kr - 3 x 60 Minuter
Rosaceabehandling - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1-3 veckor. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som det är att du genomgår den rekommenderade behandlingen är det att du själv behandlar med de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Skulle det inte vara så att du upplever önskad effekt, är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Vad är IPL?

IPL, intensivt pulserande ljus, är en behandling som ger resultatet av en friskare, fräschare hud med jämnare ton. Man "skjuter" varma ljusimpulser över området som ska behandlas. Det är inte samma sak som laser och skadar inte huden.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1346 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1028 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (618 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm