Ytliga Blodkärl

Här kan du läsa mer om ytliga blodkärl / brustna blodkärl och hur vi effektivt behandlar dem.

Bli av med dina Ytliga Blodkärl och Brustna Blodkärl


Information om Ytliga Blodkärl

Ytliga- och brustna blodkärl kan synas som enskilda ådror eller som en enskild "spindel". Blodkärlen uppstår ofta på huden i ansiktet i samband med rosacea men kan även uppstå på andra delar av huden. Detta sker när de större och mer djupliggande kärlens väggar försvagas, då skapas de ytliga blodkärlen som når upp i de övre hudlagren och blir synliga. Dessa ytliga blodkärl är ofarliga men kan ofta synas som kosmetiskt störande och då de inte fyller någon funktion kan de säkert avlägsnas med hjälp av IPL.

pigmentfläckar i ansiktet

Se resultaten här

Kännetecken

  • Ytliga blodkärl på näsan eller på kinderna
  • Kan uppstå som enstaka eller flera tydliga kärl på huden
  • Kan uppstå som en "spindel", fler kärl från en central punkt
  • Uppstår ofta i samband med rosacea

Område

  • Näsa
  • Näsvingar
  • Kinder
ytliga blodkärl område ansikte ytliga blodkärl område ansikte sida

Behandla Ytliga Blodkärl

Ytliga blodkärl och brustna blodkärl är ofarliga men kan anses vara kosmetiskt störande. Eftersom de inte fyller någon funktion är det säkert att avlägsna dem med hjälp av IPL. Vi skräddarsyr en behandlingsplan beroende på hur stora de ytliga blodkärlen är och var på huden de befinner sig.

Behandlingen börjar alltid med en IPL konsultation där vi analyserar din hy för att ta reda på var du har ytliga blodkärl, hur stora de är och den bästa behandlingen för just dig. Här kommer vi att rekommendera hur många behandlingar som skulle passa just dig för att du ska bli av med dina ytliga blodkärl. Vi tar även reda på orsaken till dina ytliga- och brustna blodkärl för att kunna motverka uppkomsten av nya blodkärl. Ofta kan ytliga blodkärl uppstå i samband med rosacea och därför är det viktigt att veta vad som orsakat de ytliga blodkärlen så att man kan motverka att fler uppstår.

Vi kommer därför att rekommendera rätt hudvårdsprodukter för just din hy så att du effektivt kan behandla huden och hålla den i balans. Detta gör du själv med hjälp av produkter från DAHL Skincare som är utvalda för att behandla orsaken till dina ytliga blodkärl.

Ta första steget för att bli av med dina ytliga blodkärl!

Boka tid för en IPL Konsultation hos Acnespecialisten så berättar vi mer om dina ytliga blodkärl och hur vi effektivt kan ta bort dem.


Läs mer & Boka tid