Åldrande hy, Mogen hy

Här kan du läsa mer om åldrande- och mogen hy hur den effektivt behandlas.

Information om Åldrande hy

Huden består av tre lager, överhuden, läderhuden och underhuden. Det är läderhuden som ansvarar för hudens spänst och elasticitet och följaktligen är det avsaknaden av detta som skapar rynkor. För att fylla sin funktion använder läderhuden sig av kollagen och elastin men även en syra som heter hyaluronsyra vars främsta funktion är att behålla fukten i huden som motverkar åldrande hy och rynkor.

När vi åldras minskas kroppens egna resurser att producera och återuppbygga kollagen och hylauronsyra i huden vilket leder att de elastiska elastin fibrerna blir slappare och tenderar att samla ihop sig och bilda rynkor och veck.

åldrande hy i ansiktet

Se resultaten här

Kännetecken

  • Mindre elasticitet & fasthet i huden
  • Synliga linjer och rynkor
  • Oftast torrare då fuktnivån avtar med åren
  • Åldersfläckar

Område

  • Ansiktet
åldrande hy område ansikte mogen hy område ansikte sida

Behandla Åldrande hy

För att behandla åldrande hy är det viktigt att använda rätt hudvårdsprodukter som tillför huden den näring som försvinner med tiden. Genom att återfukta huden och tillsätta kollagen, elastin och hyaluronsyra kan huden återfå sin spänst och lyster. Det börjar med en kostnadsfri hudkonsultation där vi tittar på din hy och tar reda på vilka behov och önskemål du har. Därefter rekommenderar vi en behandling och hudvårdsprodukter som hjälper din hy att komma i balans.

Den rekommenderade behandlingen hjälper dig att få en riktigt bra start på behandlingen av din hy genom att tillföra mycket näring och fukt åt huden. Därefter använder du själv DAHL Skincares hudvårdsprodukter hemma för att återskapa hudens naturliga balans och därefter bibehålla denna balans med hjälp av hudvårdsprodukterna.

Ta första steget mot en problemfri hy!

Boka tid för en Gratis Hudkonsultation hos Acnespecialisten så berättar vi mer om din hy och du behandlar just din problemhy.


Läs mer & Boka tid