Chat with us, powered by LiveChat

Microneedling

För dig som vill fräscha upp, återfukta och boosta huden med lyster

Microneedling

Vad är microneedling

Microneedling är en populär metod som passar för att behandla många olika hudproblem. Behandlingen går ut på att orsaka en kontrollerad skada i huden för att trigga igång den naturliga reparationsprocessen. På så vis, sätter återbildandet av kollagen igång, ett av hudens allra viktigaste proteiner. Hudens struktur och kondition förbättras, samt nybildandet av kapillärer.

Den nya versionen av microneedling är helt digital. Den kan jämföras med andra metoder som använder sig av laser, men med mycket färre biverkningar samt förmågan att utföras på alla olika hudtyper och hudfärger. 16 tunna medicinska engångsnålar hjälper till att slussa ned uppbyggande och näringsrika serum i huden. På ett smärtfritt och effektivt sätt, för att på få sekunder skapa flera tusen mikrokanaler, för nålarna att arbeta i.

Vi rekommenderar alltid att starta med en kostnadsfri konsultation, för att gå igenom dina önskemål och skapa en individuell behandlingsplan för din problemhy. Vanligtvis behövs en kur på 3-6 behandlingar, men det beror lite på hudens kondition och tillstånd. Varje enskild behandling varar i 50 minuter. Vi rekommenderar att genomgå behandling med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vad din personliga behandlingsplan säger.

Microneedling behandlar:
  • Huduppstramning
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Keratosis Pilaris
  • Pigmenteringar
  • Acneärr
Microneedling Konsultation
Gratis - 20 Minuter
Microneedling Ansikte
2295 kr - 50 Minuter
Microneedling Ansikte - Paket 2 Behandlingar
3995 kr - 2 x 50 Minuter
Microneedling Ansikte - Paket 2 Behandlingar
5995 kr - 3 x 50 Minuter

Olika områden

Utöver ansiktet kan microneedling behandla andra dela av kroppen. Du hittar även behandling för hals och dekolletaget hos oss, för att få ett riktigt fint helhetsresultat. Boka en konsultation, så går vi igenom dina specifika önskemål och redogör för vad som passar din hy bäst.

Microneedling - Ansikte & Hals
2995 kr - 60 Minuter
Microneedling - Ansikte & Hals - 2 Behandlingar
5495 kr - 2 x 60 Minuter
Microneedling - Ansikte & Hals - 2 Behandlingar
7995 kr - 3 x 60 Minuter
Microneedling - Ansikte, Hals & Dekolletage
3995 kr - 80 Minuter
Microneedling - Ansikte, Hals & Dekolletage - Paket 2 Behandlingar
6995 kr - 2 x 80 Minuter
Microneedling - Ansikte, Hals & Dekolletage - Paket 3 Behandlingar
9995 kr - 3 x 80 Minuter

Partibehandlingar

För dig som söker en målinriktad behandling med fokus på specifika problemområden, är partibehandling din lösning. Utöver områdena som nämnts ovan så behandlar vi även ögon, mun, händer, mage och rygg. Boka en konsultation, så går vi igenom dina specifika önskemål och redogör för vad som passar din hy bäst.

Microneedling - Parti-Behandling
1095 kr - 30 Minuter
Microneedling - Parti-Behandling - Paket 2 Behandlingar
1995 kr - 2 x 30 Minuter
Microneedling - Parti-Behandling - Paket 3 Behandlingar
2895 kr - 3 x 30 Minuter
Microneedling - Parti-Behandling Kropp
3995 kr - 50 Minuter
Microneedling - Parti-Behandling Kropp - Paket 2 Behandlingar
6995 kr - 2 x 50 Minuter
Microneedling - Parti-Behandling Kropp - Paket 3 Behandlingar
9995 kr - 3 x 50 Minuter

Populära Frågor

Hur många behandlingar behövs?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt, men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 3-6 behandlingar. Det beror lite på hudens individuella kondition och tillstånd.

Gör behandlingen ont?

Nej. Microneedling arbetar helt digitalt, för att smärtfritt och effektivt slussa ned näringsrika och återuppbyggande serum i huden.

Vad är microneedling?

Microneedling är samlingsnamnet för flera olika sorters maskiner som arbetar med syftet att skapa en kontrollerad skada i huden. Det kan låta konstigt, men genom att orsaka en kontrollerad skada, triggas hudens naturliga reparationsprocess igång och din hud börjar läka - inifrån och ut. Microneedlingmetoden är effektiv för många olika typer av hudproblem, så som acneärr, fina linjer, rynkor och olika typer av pigmenteringar.

Vad är det för skillnad på dermapen 4, micro injector och microneedling?

Ingenting, förutom att de är namnen på olika maskiner inom samma metod. Dess gemensamma syfte är att skapa en kontrollerad skada i huden, för att trigga igång hudens naturliga reparationsprocess.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis Hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud och guidar dig i vilken behandling du rekommenderas samt skräddarsyr en rutin med hudvård anpassad efter din problemhy.

Steg 2

Anpassad Behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig Hudvårdsrutin

Du börjar arbeta med den hudvård och den rutin som hudspecialisten tagit fram. Den är speciellt anpassad för att möta de behov som din hy har. Bruka produkterna dagligen för att först reducera problemet och framåt bibehålla balansen.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.6 Fantastiskt bra (752 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.6 Fantastiskt bra (600 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (391 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm