Chat with us, powered by LiveChat

CryoPen

Ett alternativ för dig som vill ta bort leverfläckar, födelsemärken, skintags, fibrom, fettknölar, hemangiom, pigmentfläckar och vårtor

CryoPen

CryoPen

CryoPen är ett verktyg som, på under 20 sekunder, fryser bort godartade hudförändringar. Kryo betyder frysning, och är en populär metod världen över. Behandlingen ger snabba resultat, är snäll mot huden och kan reducera många olika typer av hudförändringar.

Med cryopen kan vi behandla:
 • Leverfläckar
 • Hudflikar
 • Fibrom
 • Hemangioma, jordgubbsmärke
 • Pigmentfläckar
 • Seborrheic Keratoses

Observera att vi endast har möjlighet att behandla godartade hudförändringar. Om du är osäker på om din hudåkomma är ofarlig, besök en läkare först och få den undersökt. Annars, boka vår kostnadsfria CryoPenkonsultation där du och din personliga hudterapeut lägger upp en behandlingsplan, skräddarsydd för dig.

CryoPen Konsultation
Gratis - 20 Minuter

Behandla med CryoPen

Vid enstaka hudförändringar brukar 1-3 behandlingar räcka. Men beroende på hur mycket du vill behandla, har vi 3 olika paket att boka.

CryoPen 1-3st
950 kr - 20 Minuter
CryoPen 4-6st
1350 kr - 20 Minuter
CryoPen 7-10st
1650 kr - 30 Minuter

Efter behandlingen

Efter att man behandlat med CryoPen, uppstår en svullnad vid det behandlade området, det kan beskrivas som lite myggbetsliknande. Den brukar normalt vara i 15-20 minuter och klia lite, sedan blir den lite mörkare och utvecklas till en skorpa. Det är väldigt viktigt att inte pilla på den, det kan leda till ärrbildning! Beroende på hur stort området och hudförändringen är, jan ytterligare behandling behövas.

Kontraindikationer - Undvik CryoPen vid:
 • Hudcancer, oavsett om du har eller har haft
 • Överkänslig hud
 • Hudsjukdomar
 • Keloidbenägen hud
 • Graviditet
 • Amning

Populära Frågor

Hur många behandlingar behövs?

Det beror på hudförändringens storlek och omfattning. Det brukar räcka med 1-3 behandlingar. Men, i andra mer omfattande fall, kan det behövas både 4, 6 och 10 stycken. Cryopen är unikt på det sätt att du inte behöver betala per enstaka behandling, utan det valda paketet gäller på flera behandlingar tills dess att din hudförändring är borta! Vi erbjuder därför flera olika paket i vår prislista, och din personliga hudterapeut kommer guida dig i hur många behandlingar just du kan komma att behöva.

Hur vet jag om min hudförändring är godartad?

Vi på AcneSpecialisten har tyvärr inte möjlighet att undersöka hudförändringar. Vi behandlar enbart godartade. Är du osäker på om din hudförändring är godartad, rekommenderar vi att du först ser till att få den bedömd av en läkare.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis Hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud och guidar dig i vilken behandling du rekommenderas samt skräddarsyr en rutin med hudvård anpassad efter din problemhy.

Steg 2

Anpassad Behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig Hudvårdsrutin

Du börjar arbeta med den hudvård och den rutin som hudspecialisten tagit fram. Den är speciellt anpassad för att möta de behov som din hy har. Bruka produkterna dagligen för att först reducera problemet och framåt bibehålla balansen.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.6 Fantastiskt bra (752 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.6 Fantastiskt bra (600 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (391 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm