Chat with us, powered by LiveChat

Permanent Hårborttagning

En behandling för dig som effektivt och smärtfritt vill ta bort oönskad hårväxt med laser

Infuzion

Det senaste inom permanent hårborttagning

Soprano Ice Platinum, som är både den senaste och mest uppdaterade versionen av permanent hårborttagning, har landat hos Acnespecialisten! Den klarar av att behandla alla typer av hudfärger, inklusive både ljusa, mörka, tunna och grova strån. Soprano Ice lasrar bort håret.

Att ta bort oönskad hårväxt kan vara en process som både är smärtsam, tidskrävande och svår att få perfekt. Men med Soprano Ice Platinum blir resultatet precis som du har tänkt dig: håret försvinner! Metoden och versionen är utsedd till en av världens bästa och är den enda i sin kategori som är i princip smärtfri.

Tack vare att lasern arbetar med håret i tre olika nivåer, kommer man åt hela strået och undviker att missa de djupare delarna. Behandlingen har ingen återhämtningstid och är lämplig för alla områden på kroppen. Laserbehandlingen kan utföras på alla ställen på kroppen: allt ifrån benen till armhålorna till bikinilinjen. Vi behandlar alla de vanligaste nyanserna av hårstrån, dock inte gråa, blonda eller röda hårstrån.

Unik 3 i 1 metod

De tre olika våglängderna bildar tillsammans den ideala bilden av permanent hårborttagning på kroppens samtliga områden. Den förutsätter att alla typer av hårstrån och hudfärger kan behandlas.

Våglängd Alexandrit 755FM

Våglängden har en hög energiabsorption, vilket gör behandlingen idealisk för alla typer av strån, även de som vanligtvis brukar vara svåra att behandla. Lasern penetrerar på ytan, vilket tvingar våglängden att behandla utbuktningen på hårsäcken och inåtväxande strån. Den underlättar arbetet vid mindre områden, tillexempel ögonbryn och överläpp, och förutsätter ett lika fint resultat oavsett var på kroppen man vill behandla.

Våglängd Speed 810NM

Våglängden Speed tillåter metoden att gå på med djup penetrering av hårsäcken - både med hög fart och med flertalet repetioner. Behandlingen är effektiv på så vis att den arbetar med områden upp emot 2 cm i taget och är därför idealisk mot större områden så som ben och armar.

Våglängd YAG1064NM

Den tredje våglängden riktar in så på att vara maximalt djupgående och därför ramar den in och behandlar hårpapillen och hårpulpan. Den behandlar också djupt inbäddat hår, i hårbottnen, armhålorna och de intima områdena. Våglängden genererar en högre temperatur vilket leder till att hela borttagningsprocessen blir så effektiv som möjligt.

Permanent Hårbottagning Konsultation

Innan vi startar behandling, vill vi rådgiva dig till att genomgå vår kostnadsfria konsultation. Det är för att försäkra oss om att du har all den information du behöver, samt är medveten om hur du ska bete dig och vad du ska tänka på efter behandlingen.

Permanent Hårbottagning Konsultation
Gratis - 20 Minuter

Ansikte

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation

Ansikte
850 kr - 30 Minuter
Överläpp
400 kr - 20 Minuter
Överläpp & Haka
700 kr - 30 Minuter
Haka
400 kr - 20 Minuter

Kropp

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation

Mage
600 kr - 30 Minuter
Rygg
1500 kr - 40 Minuter
Mage & Rygg
1800 kr - 50 Minuter
Armhålor
850 kr - 30 Minuter
Halva Armar
650 kr - 30 Minuter
Hela Armar
1000 kr - 30 Minuter

Intim

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation. Våra intimbehandlingar är endast tillgängliga för kvinnor.

Bikinilinje
550 kr - 30 Minuter
Brasiliansk
950 kr - 30 Minuter
Rumpa
950 kr - 30 Minuter
Brasiliansk & Rumpa
1200 kr - 40 Minuter

Ben

Observera att du alltid måste börja med en kostnadsfri konsultation

Halva Ben
1200 kr - 40 Minuter
Hela Ben
1800 kr - 60 Minuter

Inför behandling

Området som ska behandlas måste rakas hemma dagen innan behandlingen. Ingen brun utan sol får användas 1 vecka innan behandlingen.

Populära Frågor

Kan behandlingen göra ont?

Nej. Soprano Ice Platinum är det absolut senaste inom permanent hårborttagning, och med hjälp av laser tar den både effektivt, och smärtfritt, bort håret på det valda området.

Hur många behandlingar behövs?

Det beror lite på område och den individuella hårväxten, men vi rekommenderar ungefär 3-5 behandlingar.

Kan håret komma tillbaka?

De hårstrån och områden som behandlas med Soprano Ice Platinum kommer i regel inte tillbaka. Däremot kan man inte garantera att det aldrig kommer dyka upp hår på samma område igen, eftersom vissa strån tenderar att bli grövre, eller fler, med åren. De kan triggas av tillexempel hormoner, som vid en graviditet.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis Hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud och guidar dig i vilken behandling du rekommenderas samt skräddarsyr en rutin med hudvård anpassad efter din problemhy.

Steg 2

Anpassad Behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig Hudvårdsrutin

Du börjar arbeta med den hudvård och den rutin som hudspecialisten tagit fram. Den är speciellt anpassad för att möta de behov som din hy har. Bruka produkterna dagligen för att först reducera problemet och framåt bibehålla balansen.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi startar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss, kan du alltid göra konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.6 Fantastiskt bra (752 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.6 Fantastiskt bra (600 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (391 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm