Chat with us, powered by LiveChat

Porrengöring

En behandling för dig som vill ta bort pormaskar eller balansera hudens talgproduktion. På huden utförs en portömning som öppnar upp, rensar och återfuktar porerna.

Porrengöring
Se Video
Se video

Porrengöring

En porrengöring används för att både rengöra på djupet och tömma. Den är effektiv mot att få bort pormaskar och andra ovälkomna gäster i ansiktet, på ryggen och på bröstet.

Under behandlingen startar vi med att ordentligt rengöra med hjälp av en peelingtvätt. Metoden hjälper till att få bort döda hudceller och att öppna upp porerna så dem blir mottagliga för att behandlas. Vi använder sedan en vapozon för att ånga upp huden och grundling genomföra en portömning. I vissa falla behöver vi öppna dem lite ytterligare och det görs med hjälp av en lansett.

Därefter, rengör vi med en ansiktstvätt som dödar möjliga bakterier och applicerar en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna igen. Behandlingen avslutas sedan med en fuktgivande dagkräm.

Paketpriser:
  • 3 Tillfällen - 2495 kr (832 kr per besök)
  • 5 Tillfällen - 3995 kr (799 kr per besök)
Porrengöring - Ansikte
995 kr - 60 Minuter
Porrengöring - Bröst
995 kr - 60 Minuter
Porrengöring - Rygg
995 kr - 60 Minuter

Paketbehandlingar

För att uppnå ett riktigt bra resultat rekommenderas ofta flera behandlingar. Här erbjuder vi paketpriser för olika områden.

Porrengöring - Ansikte - Paket 3 Behandlingar
2495 kr - 3 x 60 Minuter
Porrengöring - Ansikte - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter
Porrengöring - Bröst - Paket 3 Behandlingar
2495 kr - 3 x 60 Minuter
Porrengöring - Bröst - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter
Porrengöring - Rygg - Paket 3 Behandlingar
2495 kr - 3 x 60 Minuter
Porrengöring - Rygg - Paket 5 Behandlingar
3995 kr - 5 x 60 Minuter

Vanliga frågor

Hur får man bort pormaskar?

Genom att behandlas med porrengöring rensas dina porer och töms på smuts och fetter. På så vis återställs balansen och i kombination av behandlingen och rätt hudvårdsprodukter kan du förvänta dig att både bli av med dina pormaskar och att hudens naturliga balans återställs.

Fungerar behandlingen på både svarta och vita pormaskar?

Ja. Porrengöring är i huvudsak behandlande mot svarta och vita pormaskar, men kan vara bra mot andra problem också. Eftersom det är i porerna många problem uppstår, som finnar tillexempel, kan det i flera fall vara effektivt med en grundlig rengöring.

Kommer mina pormaskar försvinna helt efter behandlingen?

Problemhy går tyvärr inte att bota men genom att behandla rätt och att använda sig av hudvårdsprodukter anpassade efter sitt specifika hudproblem, kan man hålla huden i schack och på sikt se till att man blir kvitt problemet.

Hur lång tid tar det att få resultat?

Hur snabbt du kan få resultat är individuellt men vår vision är att du ska uppleva förbättring efter 1-3 veckor. Men behandlingen gör inte nytta ensam. Lika viktigt som det är att du genomgår den rekommenderade behandlingen är det att du själv behandlar med de produkter du har rekommenderats. Förbättring och resultat uppnås av kombinationen och av att du fortsätter ta hand om din hy. Skulle det inte vara så är det viktigt att du tar kontakt med din hudterapeut så ni tillsammans kan se över dina rutiner och de produkter som du använder.

Är vita pormaskar samma sak som milier?

Nej, det enda som möjligtvis är samma är färgen. Milier är inkapslade keratincystor. De saknar helt och hållet poröppning och går därför inte att klämma på samma sätt som en pormask.

Välj Klinik

Problemfri Hy i 3 Steg

Steg 1

Gratis hudkonsultation

I ett personligt möte med en hudspecialist undersöks och identifieras din hudtyp. Vi tar före-bilder på din hud, rekommenderar en behandling samt skräddarsyr en hudvårdsrutin åt dig. Rutinen är personligt anpassad efter dig och din problemhy.

Steg 2

Anpassad behandling

Den hudspecialist du konsulterat med blir din egen personliga hudterapeut som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din resa mot en bättre hy startar sedan med den behandling som rekommenderats för din hudtyp och ditt specifika problem.

Steg 3

Personlig hudvårdsrutin

Använd den hudvårdsrutin som hudspecialisten tagit fram dagligen. Den är speciellt anpassad efter dig för att möta de behov som din hy har. Om produkterna används rätt, kommer du bli av med dina problem och motverka att nya uppstår.

Våra kunders resultat

Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av acne
Uppnått resultat efter 2 månaders behandling av rosacea
Fler resultat
Ready to start treatment? Ready to start treatment?
Gratis Hudkonsultation

Redo att sätta igång?

Ja! Vi börjar med en gratis hudkonsultation där vi identifierar vilken typ av problemhy du har. Därefter behandlar vi och guidar dig fram till en rutin med hudvård som passar bäst för dig och din hy.

Gratis Hudkonsultation
Online Konsultation

För långt till kliniken?

Inga problem! Om du inte har möjlighet att besöka oss för en konsultation kan du alltid göra en konsultationen online. Vi gör på precis samma sätt, fast via nätet. Alla ska ha möjligheten att nå en problemfri hy!

Online Konsultation

4.7 Fantastiskt bra (1346 betyg)

AcneSpecialisten Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra (1028 betyg)

AcneSpecialisten Södermalm

4.7 Fantastiskt bra (618 betyg)

AcneSpecialisten Östermalm